Hirdetés

A Nintendo lekapcsolta a Switch játékok értékelésének lehetőségét

|

Alig pár nap után megszüntették a funkciót, elvileg a fejlesztésén dolgoznak.

Hirdetés

Múlthéten élesedett egy új funkció a Nintendo weboldalán, amelynek segítségével a játékosok könnyen összedobhattak egy mini értékelést a Switchre megjelent játékokról. Az értékelőrendszerben maximum öt csillagot adhattunk kedvenceinknek, mellette pedig természetesen szöveges véleményt is írhattunk róluk, illetve olyan címkékkel láthattuk el értékelésünket, mint "családbarát tartalom" vagy "remek karakterek". Nos, mindez már a múlté.

Hirdetés

A Nintendo ugyanis teljes egészében leszedte az oldalról ezt a lehetőséget. Hivatalos közleményükben azzal indokolták mindezt, hogy ki akarják értékelni ezt a funkciót, valamint azt is elárulták, egyelőre nincs konkrét dátum arra, hogy egészen pontosan mikor kerülhetnek vissza az értékelések. Sok játékos ezt egyből úgy értelmezte, hogy kukázták is szépen a dolgot és sosem látjuk majd viszont az új rendszert, de azért a "kiértékelés" és a megszüntetés között nem érdemes azonnal egyenlőségjelet vonni.

Polygon megkeresését követően az amerikai Nintendo is megszólalt a témában. Ők már azonnal "trial" funkcióként hivatkoztak az értékelésekre, noha eddig szó nem volt róla, hogy próbaidőn fut a dolog. Válaszukból kiderül, az értékelési opció pozitív fogadtatásra talált, a Nintendo pedig nagyra értékeli mindenki visszajelzését. A hivatalos közleményhez hasonlóan az amerikai részleg is hangsúlyozta, hogy jelenleg kiértékelik a funkciót, valamint azt is újra elmondták, hogy nincs kitűzve pontos dátum az esetleges visszakerülésére. 

Szerintetek mi lehet a dolog hátterében? Túl sok volt a negatív kritika, vagy csak sokan rémeket látnak és valóban az történik, hogy a Nintendo ezekben a percekben is vadul vizsgálja a rendszer hatékonyságát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)