Hirdetés

Nintendo Switch - GameCube játékok is elérhetőek lesznek az új konzolon?

|

Egyes híresztelések szerint kedvenc GameCube címeinket is játszhatjuk majd a jövőre érkező Nintendo Switch konzolon.

Hirdetés

Két legendás GameCube játék kapcsán merült fel a pletyka, mely szerint a Virtual Console szolgáltatás keretein belül Nintendo Switchre is ellátogatnak régi kedvenceink. 

Az Eurogamer három különböző, meg nem nevezett forrásra hivatkozva írt arról, hogy a Super Mario Sunshine, a Super Smash Bros. Melee és a Luigi's Mansion is játszható lesz az új Nintendo masinán a Virtual Console rendszer keretein belül. A Virtual Console szolgáltatás egyébként nem újdonság, a Wii, Wii U és 3DS gépek is használták korábban ezt a megoldást. Úgy tűnik, a Switch sem fog kilógni a sorból. Ha igazak a hírek, akkor a Switch-féle Virtual Console-ért az a Nintendo European Research and Development (NERD) csapat felel majd, akiknek a csodás Mini-NES-t is köszönhetjük. Elméletileg a fenti címeket az Animal Crossing GameCube verziója egészíti majd ki, melyet jelenleg is tesztelnek. 

Mindezt azért is érdemes komolyan kezelni, mert korábban szintén az Eurogamer volt az oldal, ahol hónapokkal a hivatalos leleplezés előtt megjelentek a Nintendo Switch paraméterei, tehát meglehetősen megbízható forrásokkal dolgoznak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)