Hirdetés

Nintendo Switch - valóban készül hozzá a Mario

|

Sokáig ez is csak egy pletyka volt, mint oly sok minden a Nintendo Switch kapcsán. De többé már nem az, tényleg lesz új Mario játék. Nem mintha ez annyira meglepő lenne...

Hirdetés

Még neve se volt a Nintendo legújabb konzoljának, de már tudtuk kik fognak rá játékokat fejleszteni. Új Mario játékról azonban sokáig nem esett szó. Pedig a konzolt magát is egy Mario képpel jelentették be Twitteren és a  Switchet bemutató videóban is feltűnt.

Pedig bizony gőzerővel készül az új Mario játék. Pontosan az, amit a Nintendo konzol előzetesében is láttunk. Egy 3D-s, nyílt világban játszódik majd és hasonlítani fog egy kicsit a Mario Galaxyre. Az egyjátékos módok mellett kooperatív élményt is kapunk, hogy a barátainkkal együtt gyűrjük le az akadályokat.

A Wii U féle Splatoon is elérhető lesz a Switchen, ezt magával a konzollal együtt kapjuk. Emellé lesz még egy másik beépített játék is, de egyelőre ez is csak pletyka, és nem lehet tudni, mi lesz az.

A Skyrimet le se tagadhatná a Bethesda, hiszen tele van vele az egész Nintendo Switch előzetese és valószínűleg a konzollal együtt fog megjelenni maga a játék is. Persze azért egy hivatalos bejelentés még várat magára.

Természetesen sok minden készül még az új konzolra, amikről remélhetőleg többet is megtudunk majd a Nintendo január 2-ai élő közvetítésén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)