Hirdetés

Nintendo Switch - új Mario a megjelenéskor és elcsúsztatott Zelda?

|

Két érdekesebb pletyka is felröppent most a Nintendo Switch tavaszi megjelenése kapcsán: az egyik Marióval kapcsolatos, a másik Zeldával, de nem mindkettő pozitív.

Hirdetés

Tekintve, hogy a Nintendo egyik pillanatban még tagadta a Wii U gyártásának leállítását, a másikban pedig bejelentette azt, nehezen bízhatunk még a ritkán érkező hivatalos hírekben is, így talán érdemesebb azokra a pletykaforrásokra hagyatkozni, amik eddig is megbízhatóak voltak. A minap felbukkant már egy árcédula a Nintendo vadonatúj konzolját illetően, most azonban arról lesz szó, ami létfontosságú a Nintendo Switch megjelenésekor. 

A játékfelhozatal. Kezdjük mindjárt a feketelevessel: egy blogger, Emily Rogers - aki már többször is megbízható forrásnak bizonyult - és az Eurogamer szerint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild nem lesz a Switch nyitófelhozatalának része. Az okok állítólag abban keresendők, hogy a játék lokalizációja több munkát igényel, mint ahogy arra számítottak. Több forrás is arról számolt be, hogy a lokalizáció valószínűleg csak december végéig készül el, utána pedig négy-hat hónapnyi tesztelés következik. Ha ez igaz, akkor a Breath of the Wild 2017 közepénél előbb nem jelenik meg és ez kizárja a Switch márciusi premierjét is. 

De akkor mégis mi pótolhatja? Az Eurogamer értesülései alapján egy újabb Mario játék, természetesen. A honlap úgy hallotta, hogy az új Mario időben elkészül, ami azt jelenti, hogy a Nindtendo Switch egyik nyitócíme lehet. A beharangozó trailerben láthattunk egy nőt, amint egy 3D-s Mario platformerrel játszik, amelyben a címszereplő vízvezeték-szerelő egy sivatagi városon keresztül ugrál át, valamint egy másikat, amiken épületeken futkározik a karakter, szintén a sivatagban. Hogy ezek a jelenetek a titokzatos projekt származnak-e, azt nem tudni, egyelőre hivatalosan nem jelentettek be új Mario epizódot Nintendo Switchre. 

A Nintendo Switchre persze számos fejlesztő készít játékot, így ha sem a Zelda, sem a Mario nem jelenik meg időben, valószínűleg akkor sem fogunk majd unatkozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)