Hirdetés

Nintendo Switch - ezért nem baj, hogy csak öt játék lesz megjelenéskor

|

Amikor a Nintendo Switch elérhetővé válik, a vásárlók összesen öt játék közül választhatnak. A gyártó egyik fejese elmondta, mi az oka ennek.

Hirdetés

Bár a The Legend of Zelda: Breath of the Wild elég erős húzócím, aki valamiért nem akar Linkkel kalandozni, az más, igazi AAA játékot nem talál március 3-án, a Switch megjelenésének napján. Ekkor ugyanis az új Zeldán kívül csak a Just Dance 2017, a Skylanders Imaginators, a Super Bomberman R és a 1,2, Switch lesz elérhető, melyek közül talán utóbbi az, ami egy kezdő Switch-tulajnak igazán csábító lehet.

Idén fokozatosan bővül majd a kínálat, és várhatóan az E3-on is bejelentenek pár játékot a platformra. A játékosok persze méltatlankodtak kicsit a szegényes kezdő felhozatal miatt, de Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America elnöke elmagyarázta, miért alakult így. Szerinte nem annyira fontos a megjelenés napja, sokkal inkább az, hogy a felhasználók lássák, folyamatosan érkezik új tartalom, mert ez megerősíti bennük, hogy jól választottak. Emellett így csábíthatják be azokat, akik még kivárnak.

Való igaz, hogy nem kötelező a megjelenés napján megvenni a gépet, ahogy az is, hogy valószínűleg nem sokan vesznek 2-3 játéknál többet rögtön a konzol mellé. Mire jön a következő várt játék, addigra megint összegyűlik egy kis pénz. 

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo Switch
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)