Hirdetés

Nintendo Switch - idén már nem lesz több hivatalos bejelentés

|

A héten leleplezett legújabb Nintendo konzolról, a Switchről azonban ebben az évben már ne számítsunk újabb hivatalos infóra.

Hirdetés

A Wall Street Journal forrásai szerint a Nintendo pár nappal a Switch leleplezése után kijelentette, hogy ebben az évben tőlük már nem várható bejelentés a konzollal kapcsolatban.

A Nintendo 2017 tavaszáig várhatóan sem a Switchhez kapcsolódó játékokról, sem magáról a konzolról nem fog már hivatalos bejelentést tenni. Ebbe beletartoznak a régiózárral, és más technikai specifikációkkal kapcsolatos információk is.

A spekulációk alapján az új Nintendo konzolon számíthatunk Super Mariora, Mario Kartra és Splatoonra, de még arra is van esély, hogy a Hearthstone-t is tolhatjuk majd a Switchen.

Ha többet szeretnétek tudni a korábban NX kódnéven futott Nintendo Switchről, akkor itt olvashattok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)