Hirdetés

Nintendo Switch - jön rá a Pokémon Sun & Moon és egy Rabbids-Mario crossover?

|

Újabb pletykák futottak be a Nintendo új konzoljával kapcsolatban: ezek alapján a Switch megjelenésekor debütálhat a Ubisoft különleges projektje, amelyben összeeresztik az őrült nyulakat és a vízvezeték-szerelőt, valamint portolják a Pokémon Sun & Moont.

Hirdetés

Viszonylag olcsó árazás? Új Mario és elcsúsztatott Zelda? A közelmúltban csak ilyen pletykákkal találkozhattunk a Nintendo Switch konzolt érintő hírek között, a legújabb értesülések pedig ismételten a szóbeszéd kategóriába tartoznak. De az érdekesebbek közül. 

Mario vs. Rabbids

Nem volt kétséges, hogy készül egy vadonatúj Mario, ez nemrég megerősítésre került, azonban a Ubisofthoz és a Nintendóhoz közeli források is azt állítják, hogy a Nintendo Switch nyitófelhozatalának része lesz egy különleges crossover RPG is, amelyben Mario és a Rabbids franchise fékeveszett nyulai kapnak helyet. A Mario RPG: Invasion of the Rabbids munkacímen készülő projektet a Ubisoft fejleszti a Nintendo felügyeletével és az elképzelés alapján állítólag a Mario univerzumot árasztják el a zakkant tapsifülesek, a bajszos hősünkkel pedig az lesz a feladatunk, hogy elhárítsuk az inváziót. Több ismerős karakter felbukkanására is számíthatunk, a csapat tagja lesz például Yoshi és egy nyúl is csatlakozik. Nem maradhat ki a hajcihőből Bowser sem, aki ezúttal a Rabbids-játékokra jellemző dizájnt kap. 

A januári Nintendo konferenciára várhatóan elkészül belőle egy játszható demó. Fontos még megemlíteni, hogy a játék tartalmazni fog gyorsmentést is, így ha a Switch akkumulátora le is merül, nem kell aggódnunk miatta, hogy elbukjuk az aktuális állást. 

Pokémon Sun & Moon Switchre is

Az Eurogamernek több forrás is megerősítette, hogy a Nintendo 3DS-re fejlesztett Pokémon Sun & Moon új verziója a Switchre is meg fog jelenni 2017 nyarán, amely jelenleg a Pokémon Stars kódnéven fut. A portolást a Game Freak végzi, ugyanaz a stúdió, amely a 3DS-változatot készíti. A februári beharangozó trailerben már láthattuk is mozgás közben a Switch kiadás egyik modelljét, egy új madár Pokémont, Pikipeket. A Switchre szánt verzió várhatóan ugyanazt tudja majd, mint kisebb testvére, csak nagyobb felbontásban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)