Hirdetés

Nintendo Switch - nemsokára mindent megtudunk róla

|

A Nintendo elárulta, hogy melyik hónapban fogják teljesen leleplezni a Switch összes fontosabb részletét. Már nem kell sokat várnunk rá!

Hirdetés

A Nintendo még nem árult el mindent az egy hete leleplezett Switch konzolról, de amit tudunk róla, azt összeszedtük egy gyűjtőcikkben. A vállalat nemrég azt nyilatkozta, hogy idén már nem várhatunk tőlük több bejelentést a különleges masinájukkal kapcsolatban. 

Rengeteg még a kérdőjel a Switch konzollal kapcsolatban: például néhány szabadalom alapján sokkal többet tudhat, mint amit a beharangozó videón láttunk, ám korábban azt is hallhattuk, hogy nem biztos, hogy minden olyan játék fut rajta, amikkel reklámozták. Bármi is legyen a valóság, arra legközelebb csak a következő év elején derül fény, ugyanis a Nintendo elnöke, Tatsumi Kimishima a befektetőknek elárulta, hogy január 12-én tartanak majd egy livestreamelt eseményt, amelyen hivatalosan is bejelentik a Switch megjelenési dátumát, az árazását, valamint a játékfelhozatalt is. 

A Nintendo Switch várhatóan 2017. márciusában jelenik meg és rengetegen fejlesztenek rá jelenleg is játékot, többek között az Activision, a Bethesda, a Square Enix, a Take-Two, a Ubisoft és a Warner Bros. is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)