Hirdetés

Nintendo Switch - két új játékot is bejelentettek

|

Már hivatalosan is készül két új cím a Switchre, és az egyik ezek közül Unreal Engine 4-gyel fut, ami meglehetősen biztató a konzol képességeit nézve.

Hirdetés

A Nintendo Switch bemutatásakor kaptunk egy (a mai bejelentés szerint) nem teljes listát a konzolra megjelenő játékok fejlesztőiről. Az Any Arts Production ugyanis nem szerepelt a felsorolásban, pedig ők is csinálnak egy játékot  Seasons of Heaven címmel.

A Seasons of Heaven 2018-ban fog megjelenni kizárólag a Nintendo Switchre. Egy kalandjátékról van szó, ami a megegyező című francia könyvön alapul. A főszereplőnk egy asperger-szindrómás srác, Yann és kutyája Ani. Mindkét karaktert irányíthatjuk majd, és a játékot az Unreal Engine 4 kelti életre.

A második bejelentett cím, a The Sacred Hero, amiről még ennyit sem tudunk, viszont kaptunk hozzá egy teaser trailert. A játék 2018-ban érkezik és a jelenlegi tervek szerint megjelenik majd PC-re is.

Mindemellett egyre valószínűbb, hogy még a teljes Dark Souls sorozat is befut majd Switchre, de az erősen annak függvénye, hogy hogyan teljesít majd a gép a megjelenését követő első időszakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)