Hirdetés

Nintendo Switch - az Unreal Engine 4-et is támogatja

|

Egy újabb nagy névről derült ki, hogy támogatni fogja a Nintendo legújabb konzolját.

Hirdetés

A Nintendo végre bejelentette a legújabb hardverét, a Nintendo Switch névre hallgató hibrid konzolt, a jó hír mellé pedig kaptunk egy hatalmas listát is azokról a fejlesztőkről, akikre számíthatunk majd a platformon. Most kiderült egy újabb név, akiknek a támogatása nagyon jól fog jönni.

A fejlesztőcsapat a Twitteren osztott meg egy bejegyzést, amiben megerősítik, hogy a Nintendóval összefogva a Switch-re is elhozzák az Unreal Engine legújabb verzióját. Mivel a játékipar egyik legnépszerűbb technológiájáról van szó, így annyira nem meglepő, hogy a riválisok mellett az új platformra is eljut, hiszen így akár rengeteg már megjelent játékot át lehet majd portolni és egy kicsit feldagasztani a konzol kezdeti kínálatát.

Arról nem is beszélve, hogy az Unreal egyik riválisa, a Unity Engine már bejelentette a konzol támogatását, így az Unreal semmiképpen nem maradhat le. Persze a fejlesztőknek ez csak jó, hiszen több opciójuk is van arra, hogy a multiplatform játékaik az új gépen is megjelenjenek.

Ti melyik UE4-es játékot látnátok szívesen a Switch-en?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)