Hirdetés

Nintendo Switch - ilyen a gyakorlatban az érintőképernyő

|

A Nintendo hivatalosan még egyetlen alkalommal sem mutatta meg nekünk a Nintendo Switch érintőképernyőjét, most viszont felbukkant egy videó, amelyben végre megleshetjük az eszközt működés közben.

Hirdetés

Bár számos dolgot bejelentett így év elején a Nintendo legújabb konzoljáról, a Switchről és nekünk is volt alkalmunk kipróbálni, azért sok mindenről még nem esett szó, néhány funkciót még nem mutattak meg élesben. Ilyen a masina érintőképernyője és a felhasználói felület is. 

A fenti videó azonban pótolja ezt a mulasztást. Egy PR személy bemutatja a Skylanders Imaginators használatán keresztül, hogyan működik a Nintendo Switch 6,2 hüvelykes, 720p felbontású touchscreenje és a látottak alapján meglepően gyorsan, zökkenőmentesen. A felvétel végén a dokkolóba helyezték a Switchet és talán két másodperc gondolkodást követően máris a TV képernyőn folytatódhatott a játék. 

A Nintendo Switch március 3-án jelenik meg öt játékkal együtt, de nem lesz olcsó

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)