Hirdetés

Elkészült a NiOh, hamarosan még több játékmenetet láthatunk

|

A NiOh már biztosan nem csúszik, ugyanis a fejlesztők bejelentették, hogy végeztek a szamurájos Dark Souls munkálataival.

Hirdetés

A február elején érkező NiOh nem csupán felkeltette a gamerek és a szerkesztőség figyelmét, hanem az idei év legjobban várt PS-játékai közé is beverekedte magát. Hogy milyen lett, azt hamarosan kipróbálhatjuk, de addig még egy kis játékmenet-videót is nézhetünk.

Amellett ugyanis, hogy a kiadó elárulta, hogy aranylemezre került a játék, egy livestreamet is bejelentettek. Ezt az élő adást január 20-án, a YouTube szerint hazai idő szerint délután két órakor tartják és a NiOh rendezője, Hayashi Yōsuke is ott lesz, hogy meséljen a játékról. Bár a résztvevők nagy valószínűséggel japánul beszélnek majd, a játékmenetet így is érteni fogjuk.

Ti kipróbáljátok majd a Team Ninja új játékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)