Hirdetés

Nioh - újra kipróbálható lesz a szamurájos RPG, látványos képek jöttek

|

A Team Ninja csapat 12 éve bejelentett játéka az év végére remélhetőleg elkészül. Az első, idén áprilisban elérhető demó után újra belevethetjük magunkat William Adams, az első nyugati szamuráj kalandjaiba.

Hirdetés

A Nioh még mindig teljesen olyan, mint egy szamurájos Dark Souls, bár erről megoszlanak a vélemények utóbbi rajongói között. Az alfa demó egy kis betekintést engedett a játékba, és nincs már messze a béta változat sem.

A második demó augusztus 23-tól szeptember 6-ig lesz elérhető, és a már korábban megismert Usuki pálya és egy még be nem jelentett helyszín mellett komolyabban megismerkedhetünk a harcrendszer alapjaival a dojóban. Egy rakás fegyverrel lehet majd a hentelést gyakorolni, de ha valaki megunná a kissé kommersz katanákat és bárdokat, egy messzire is pontos kézi ágyúval ritkíthatja az ellenség sorait. Ha másért nem is, az elborult, japán mitológiával fűszerezett látványvilága miatt mindenképp érdemes egy pillantást vetni a Nioh-ra.

Ezeket a képeket is most kaptuk: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)