Hirdetés

Nioh - PvP módot is kap az indulás után

|

A szamurájos szerepjátékban arra is lehetőségünk lesz, hogy felszabdaljuk játékostársainkat.

Hirdetés

A Nioh-ban az egyetlen módja a játékosok közti interakciónak (a co-op lehetőségeken kívül) az, hogy lehívhatjuk valaki avatárját és elcsépelhetjük. Ekkor az AI irányítja a karaktert, ami nem mutat túl nagy ellenállást.

Szerencsére ma megerősítették a Team Ninja munkatársai, hogy lesz rendes PvP-re is lehetőség a játékban. Mivel a program már kész, így az csak a későbbiekben, egy ingyenes frissítéssel kerül be.

Egyébként eddig egyszer sem volt szó arról a Nioh marketingje során, hogy lesz benne PvP, így ez valószínűleg egy új ötlet, ezért sem kerülhetett még be a kész termékbe. Ettől függetlenül nem haragszunk, főleg mivel ingyen adják.

A Nioh várhatóan 2017. február 8-án jelenik meg PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)