Hirdetés

The Arland Atelier Trilogy - márciusban Európába jön a JRPG trilógia

|

A népszerű JRPG trilógia most végre az európai PlayStation 3 tulajdonosok konzoljaira is ellátogat.

Hirdetés

Kifogytál a hetven órás japán szerepjátékokból? Sokat kell még várni a Final Fantasy XV-re és a Persona 5-re? Semmi probléma, hiszen egyrészt néhány nap múlva megjelenik az Atelier sorozat legújabb darabja, Atelier Ayesha Plus: The Alchemist of Dusk PS Vitára, másrészt néhány hónapon belül az egész Arland Atelier trilógia elérhető lesz az európai régióban is.

A The Arland Atelier Trilogy egylemezes kiadás lesz, mely a három, 2010 és 2012 között megjelent alapjátékot foglalja magába, melyek az Atelier Rorona: The Alchemist of Arland, az Atelier Totori: The Adventurer of Arland valamint az Atelier Meruru: The Apprentice of Arland. 

Az Arland Atelier Trilogy megjelenés március 6-án esedékes, kizárólag PlayStation 3-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)