Hirdetés

No Man’s Sky - megérkezett a javítás

|

Akadozások, fagyogatások és fps-droppok - ezekkel volt jellemezhető a No Man's Sky PC-s portja. Viszont már tölthető a legfrissebb patch, ami a hibák többségét orvosolja.

Hirdetés

A világűr felfedezése nem könnyű feladat, ha a technikai problémák állandóan akadályozzák a játékost. A No Man's Sky Steames verziójához érkezett első pár ezer review között rengetegen panaszkodtak, hogy nem úgy fut a játék, ahogy kellene. Erősebb gépeken is leesik az FPS, és gyakorta kifagy a program. A nemrég befutott 1.04-es frissítés kalapálja helyre a játékot.

A Hello Games fejese, Sean Murray Twitteren közölte, hogy annak ellenére, hogy a játékosok kevesebb, mint 1 százaléka jelezte, hogy probléma lenne a játékkal, ezeknek a hibáknak a 70%-át még ezen a héten megoldják.

Playstation 4-re is hasonlóan jött a patch, ami stabilitást és sok mást ígér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)