Hirdetés

No Man's Sky - nem lesz fizetős DLC

|

Sean Murray szerint rengeteg frissítéssel készülnek majd a No Man's Sky-hoz, viszont fizetős tartalmakra nem kell számítanunk, mindenki megkapja az újdonságokat.

Hirdetés

Végre eljött a pillanat, amiért megszületett az emberiség és a napokban megjelent a No Man's Sky (persze csak PS4-en, a PC-s verzióra még két napot várni kell). Egyelőre nagyon változatosak az első beszámolók a játékról, de általában véve jó benyomást kelt a legtöbb szerzőben a hatalmas univerzum gazdagsága.

Viszont mindennek ellenére joggal merülhet fel a kérdés, hogy mivel fogja a Hello Games hosszútávon fenntartani a játékosok érdeklődését? Sean Murray, a csapat vezetője szerint rengeteg új tartalom készül a játékhoz, viszont nem kell attól tartanunk, hogy fizetős DLC-kkel árasztják el majd a PlayStation Networköt, mert elmondása szerint minden frissítés teljesen ingyen van:

"Egy rakás új feature-t tervezünk, amikről már beszéltünk is: teherhajók, bázisok, stb. Viszont ingyen szeretnék adni az egészet. Már megvetted a játékot, szóval jogod van ahhoz, hogy mindent megkapj, ami hozzá tartozik. Nem lesz fizetős DLC, csak patchek."

Ez egy rendkívül dicséretes hozzáállás, főleg ha azt vesszük figyelembe, hogy mennyi fejlesztőcsapat van, akik kifejezetten átesnek a ló túloldalára, ha a fizetős tartalmakról van szó.

Ti mit gondoltok? Hogy tetszik eddig a No Man's Sky?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)