Hirdetés

No Man's Sky - videón a Foundation Update

|

Ha olyan talán soha nem is lesz, mint amilyennek a megjelenés előtti videókban láttuk, javítani azért még lehet a No Man's Sky-on. A Foundation Update tényleg sok újdonságot hoz.

Hirdetés

A napokban a Hello Games végre újabb bejelentéssel szolgált, és nem csak csendben ül a No Man's Sky-ból származó bevételeken. Ma megérkezett az 1.1-es patch, ami nem csak önmagában fontos, hanem alapot ad a jövőbeli patcheknek is.

A fenti videó 6 és fél percben mutatja meg, mire számíthatunk. Lesz például három játékmód: az eredeti, amit már ismerünk, a Creative, amiben korlátok nélkül fedezhetjük fel a világegyetemet, és építhetünk magunknak egy bázist, valamint a Survival, mely igazi kihívást nyújt. Emellett növényeket termeszthetünk, szállítóhajókat vásárolhatunk, javítanak a felhasználói felületen, és bekerül végre egy gyorsmenü is, hogy ne kelljen a korábbi, fájdalmas módszerrel újratöltenünk az éltereőnket és az üzemanyagot. 

A patch változtatásainak teljes listáját itt találjátok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)