Hirdetés

No Man's Sky - a hibákat javítottak, jöhetnek az új tartalmak

|

A napokban megjelent a No Man's Sky kilencedik frissítése, mely elvileg már tényleg orvosol mindent, amire a játékosok panaszkodtak.

Hirdetés

Másfél hónapig tartott, hogy a Hello Games megoldást találjon a No Man's Sky összeomlásaira, a mentéssel kapcsolatos gondokra, az alacsony framerate-re, és mindenre, ami megnehezítette a játékosok életét. A játék most már majdnem olyan, amilyennek egy teljes árú játéknak lennie kell.

Mondhatjuk, hogy elhagyta az alfa állapotot, most már legalább béta. A Hello Games azt ígérte, új tartalmakkal fogja bővíteni, és bár elnézést nem kértek a félrevezetésért, illetve nem is próbálták meg megmagyarázni, miért mutattak mást a videókban, mint amilyen a projekt végül lett, megígérték, hogy a jelenleginél több tennivalóval töltik meg. Nem tudjuk, mikor jön az első csomag újdonság, és még azt sem, hogy min terveznek javítani, de reméljük, hogy most már gőzerővel ezen dolgoznak.

Játszotok még a No Man's Sky-jal? Visszanéztek, ha bármi újdonsággal bővül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)