Hirdetés

No Man's Sky - hallgasd meg ingyen a soundtracket!

|

Ingyen végighallgatható a YouTube-on a No Man's Sky soundtrackje, amit a zseniális 65daysofstatic zenekarnak köszönhetünk.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a No Man's Sky, ami mindenképpen az utóbbi idők egyik leginkább hype-olt játéka, köszönhetően az egyedi koncepciónak és a rendkívül imponáló hangulatvilágnak. A feelinghez nagyon sokat hozzátesz a játék soundtrackje, amit most ingyen, teljes egészében meghallgathatunk.

A nagyobb játékokban megszokott klasszikus hangszerelés vagy az indie szcénára jellemző retro hangzásvilág helyett a játékot fejlesztő Hello Games a zenék terén is egy érdekes lépésre szánta el magát, ugyanis a talpalávalót a srácokhoz hasonlóan szintén angol 65daysofstatic zenekar szerezte.

A 65daysofstatic egy post-rock zenekar, ami a rocknak egy olyan irányzata, ami jellemzően instrumentális és a hagyományos zúzás helyett inkább a hangulatteremtésen van a hangsúly és ezek a zenék inkább lassan, kifinomultan építik fel a grandiózus finálét. A srácok voltak olyan rendesek, hogy a YouTube-csatornájukra feltöltötték az egész soundtracket már napokkal a megjelenés előtt, én pedig csak ajánlani tudom!

Nektek hogy tetszik? Várjátok már a No Man's Sky-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)