Hirdetés

No Man's Sky - videó a kereskedelemről és a bányászatról

|

Máris itt egy újabb No Man's Sky videó, mely a játék harmadik pillérjét, a kereskedelmet mutatja meg. Meg a Destinytől kölcsönvett felhasználói felületet.

Hirdetés

A No Man's Sky legfrissebb videója eszembe juttatta, mennyire hiányzik a Destiny, úgyhogy most már tudom, mivel ütöm el az időt az augusztusi megjelenésig. Remélhetőleg az Activision jogászai nem szállnak rá a játékra, csak az kéne még.

Nem az első látásra is nagyon hasonló menü a legfontosabb persze. Sokkal érdekesebb, hogy hogyan működik majd a kereskedelem, mit kezdhetünk a kibányászott dolgokkal, és egyáltalán hogyan fogunk tudni értékes nyersanyagokat szerezni, melyektől aztán kereskedőknél válhatunk meg jó pénzért cserébe. Szét kell lőni mindent, ez a legfontosabb.

A No Man's Sky augusztus elején jön, hacsak egy kis pereskedés közbe nem szól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)