Hirdetés

No Man's Sky - az előrendelői hajó több kárt csinál mint hasznot

|

Az előrendelői ajándékok általában előnyt jelentenek egy játékban, de a No Man's Sky esetében igencsak megnehezítik a dolgunkat.

Hirdetés

Bár a PC-s változat még készül, PS4-en már elrajtolt a No Man's Sky, a szerkesztőség egy része pedig azonnal rá is cuppant a dologra. Mi mondjuk megdolgozunk a sikerért, nem úgy mint azok az előrendelők, akik rögtön kiváltották az ajándék hajót.

Alapvetően örülnünk kéne, hiszen az ajándék űrhajó hiperhajtóművel érkezik, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy csillagrendszerek közt utazgassunk. Az alap hajón ilyen nincs, így a kaland elején a játék elmagyarázza, hogyan építhetünk egyet, egy küldetéslánc végén pedig a tervrajzokat is megkapjuk. Erre a tudásra szükségünk is lesz, hiszen a későbbiekben a többi hajónkra is fel kell szerelnünk a cuccot.

Ha viszont beváltjuk az ajándék hajót, a játék egyszerűen átugorja ezt a tutorial részt, így addig nem tudunk hiperhajtóművet építeni, amíg valahol a világban meg nem találjuk annak tervrajzait. A Reddit és a NeoGAF fórumozói közül többen is jelezték, hogy egyszerűen beragadtak a saját rendszerükbe, mert a játék egyáltalán nem segít megtalálni a technológiához szükséges tervrajzokat. 

Azt tanácsoljuk, hogy egyelőre ne aktiváljátok az előrendelői hajót, nehogy ti is pórul járjatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)