Hirdetés

No Man's Sky - ez vár az univerzum közepén

|

A No Man's Sky-ban a játékosok fő célja, hogy eljussanak a világ közepére, azonban hogy ott mi vár rájuk, azt senki sem tudta. Egészen mostanáig.

Hirdetés

A Hello Games mindig is elég titokzatosan mesélt a No Man's Sky-ről, és mint utólag kiderült, azért nem rántották le a leplet a sok különböző dologról, amit csinálhatunk, mert hogy ilyenek nem nagyon vannak.

Sebaj, majd ha egyszer valaki eljut az univerzum középpontjába, akkor megvilágosodunk - gondolták sokan, néhány játékosnak azonban ez már most sikerült, korábban, mint azt a fejlesztők várták volna. A srácok csak warpoltak, javítotottak, aztán újra warpoltak, egészen addig, amíg el nem jutottak a világ közepére. Hogy mi van ott, azt a videón látjátok, ami nyilvánvalóan SPOILERES, ahogy a cikk további része is.

Vagyis hogy nem annyira, ugyanis nem más várja a játékosokat, mint a nagy büdös semmi. Beugrunk, aztán a kamera elkezd távolodni, és akárcsak a játék elején, most is megcsodálhatjuk a közel végtelen bolygót, miközben szól a hangulatos zene. Aztán egyszer csak megjelenünk egy random bolygón úgy, hogy minden cuccunk el van törve. Nincs katarzis, nincs magyarázat, újrakezdés van. De minek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)