Hirdetés

No Man's Sky - videó a felfedezésről

|

Négyrészes trailer-sorozatban mutatják be a No Man's Sky készítői, mi mindent tudunk majd csinálni a hamarosan megjelenő űrszimulátorban. Elsőként a felfedezésről kaptunk egy látványos montázst.

Hirdetés

Bár a játékmenet tekintetében a nemrég elkészült No Man's Sky alappillérei nagyrészt ugyanazok lesznek, mint bármelyik űrszimulátor esetében, folyamatosan felmerült a kérdés, mit is csinálhatunk majd a 18 trillió bolygóból álló univerzumban. Nos, a megjelenésig még egyszer megpróbálja ezt elmagyarázni nekünk a Hello Games egy négyrészes videósorozatban.

Saját kis összeállítást adnak ki ugyanis a játék mind a négy alappilléréről: a felfedezésről, a harcról, a túlélésről és a kereskedésről. Talán nem túl szerencsés módon az első videó tárgyának pont a felfedezést választották, amit elég nehéz videón megjeleníteni, így a végeredmény elég hasonló lett a korábbi kedvcsinálókhoz. Bár én személy szerint ezt nem bánom, mert a játék zenéjét akármeddig tudnám hallgatni, apró érdekességképpen pedig felfedezhetjük némelyik snittben a végleges kezelőfelületet is, amit eddig nem sokat láthattunk.

Ti mivel ütitek el az időt az augusztus eleji rajtig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)