Hirdetés

No Man's Sky - valaki 1300 dollárt fizetett, hogy a megjelenés előtt megkapja

|

A No Man's Sky megjelenésére még közel két hetet kell várni, de egyes viszonteladók már most megkapták a polcokra szánt példányokat. Egyikük el is adott egyet, nem kevesebb mint három-négy konzol áráért.

Hirdetés

Korábbi esetekből is tudjuk, a rajongók mennyire várják már a No Man's Sky megjelenését. Amikor egy fejlesztő halálos fenyegetéseket kap egy halasztás miatt, abból azért érződik, hogy sikerült túlpörgetni a hype-ot. 

Egy Daymeeuhn nevű redditező megvette a PS4-es változatot 1300 dollárért (kb. 371 000 forintért). Mint elmondta, azért fizetett ennyit, mert ha megjelenés előtt kapja meg a játékokat, sem barátai, sem az internet nem fog neki elspoilerezni semmit, és ha elakad is hiába keres rá bármire, nem fog segítséget találni. Neki megérte. Mivel egy olyan világban élünk, amiben mindenki képes gameplay-t rögzíteni, ő is felvett és közzétett közel fél órányi anyagot, amit először a Twitch-ről, majd a YouTube-ról és a DailyMotionről is eltávolítottak. Aztán ő maga is úgy döntött, nem próbálkozik újra, mindenki fedezze fel a játékot maga. Sean Murray, a fejlesztőcsapat vezetője is arra kért mindenkit, hogy a többévnyi várakozás után ne lőjék le maguknak a meglepetéseket.

A No Man's Sky augusztus 9-én jön PS4-re, és 12-én PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)