Hirdetés

No Man's Sky - ilyen hangulata is lehetne

|

Tegyük félre egy percre a Hello Games megosztó játékával kapcsolatos véleményünket és csak élvezzük azt a hangulatos videót, amely úgy mutatja be a No Man's Sky világát, ahogyan eddig még egyelten trailer sem.

Hirdetés

Hónapok óta forrnak az indulatok a Hello Games projektje miatt, amelynek hype-ja akkorára nőtt a premierre, hogy a játék képtelen volt felnőni az elvárásokhoz - viszont azt mindenképpen tegyük hozzá, hogy ehhez a készítők is nagyban hozzájárultak ígéreteikkel, nem véletlenül indított vizsgálatot a reklámhatóság és mutat őszintébb videókat a The Game Awards

Volt már elég idő és hely rá, hogy mindenki kifejtse a véleményét a témával kapcsolatban, most azonban azt szeretnénk kérni, hogy egy percre tegyetek félre mindent, amit a No Man's Sky-ról tudtok. Kivételesen tegyünk úgy, mintha most hallanánk róla először, egy ígéretes indie játékról, amelyről egyedül annyit tudunk, hogy idegen világokat fedezhetünk fel benne folyamatosan újabb és újabb fajokat megismerve. Nincsenek ígéretek, nincsenek elvárások, nincs Hello Games, csakis az alábbi zenés videó, amelyet Zagisa készített kedvcsinálásként:

Így mi a véleményetek róla? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)