Hirdetés

No Man's Sky - végre kapcsolatba léphetnek egymással az ugyanott lévő játékosok

|

Eddig a No Man's Sky ugyanott lévő játékosai nem is tudtak egymásról, a Foundations frissítés óta viszont legalább üzeneteket küldhetnek a többieknek

Hirdetés

Ugyan a No Man's Sky Foundations frissítése sok újítást hozott, a játék még így is nagyon messze áll attól, amit a játékosok tömegei elvártak a Hello Gamestől. A legtöbben az fájlalták, hogy többjátékos mód híján csupán egyedül fedezhetik fel a galaxist, amin nem változtattak a készítők, de legalább egy minimális kapcsolatteremtési lehetőséget már beépítettek.

A No Man's Sky frissen megjelent bázisépítési lehetőségei között ugyanis szerepel egy kommunikációs állomás is, viszont erről sokan nem tudták, hogy vajon tényleg működik-e. Nem sokkal később viszont kiderült, hogy egyszerű szöveges üzeneteket hagyhatunk azoknak, akik felkeresik a bázisunk helyét saját játékukban. Bár egyelőre még úgy tűnik, a játékosok nem kezdtek sokat a lehetőséggel. Mondjuk a jelenlegi helyzetben nincs is különösebb haszna bonyolultabb üzeneteken gondolkodni. Hátha a későbbi feature-ök megjelenésével lesz értelme üzengetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)