Hirdetés

No Man's Sky - 4K-s screenshotokkal érkeztek a PC-s beállítások

|

A Hello Games szinte minden fontos beállítási lehetőséget megad a PC-s játékosoknak a No Man's Sky grafikáját illetően, így akár 4K-ban is felfedezhetjük a játék rengeteg bolygóját.

Hirdetés

Mikor ezeket a sorokat írom, már csak nagyjából két óra van a No Man's Sky PC-megjelenéséig, ezt pedig elég sokan várják már. Bár a PS4-es verzió sem teljesít igazán rosszul, az abszurd teljesítménnyel (és árcédulával) bíró csúcsgépeken ezt szokás szerint felülmúlhatják majd a szerencsések.

A játékot a nagyközönségnél kicsit hamarabb megszerző Nvidia pedig már posztolt is néhány 4K-s screenshotot a PC-s változatból, amivel együtt gyorsan megmutatták azt is, milyen beállításokkal tudjuk majd a saját gépünk erősségéhez igazítani a látványvilágot. A No Man's Sky készítői láthatóan gondoltak a több monitort használókra is, hiszen kiválaszthatjuk, melyik kijelzőn fusson a játék, de ahogy láthatjátok, a séta és repülés közbeni látószögünket is külön állíthatjuk, ahogy azt is megszabhatjuk, mekkora legyen a maximális frame rate.

Az Nvidia screenshotjáról az nem feltétlenül derül ki, hogy támogatja-e a játék a 21:9-es felbontásokat, de ezen kívül más szembetűnő nincs a beállítások között. A GPU-gyártó blogposztja persze nemcsak erről szólt, hanem elárulták azt is, hogy már dolgoznak a No Man's Skyhoz kiadásra kerülő Game Ready Driveren, a teljesítményt javító illesztőprogram pedig valamikor a jövő héten érkezik.

Mit vártok, a ti gépeteken hogy fog futni a No Man's Sky?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)