Hirdetés

No Man's Sky - véget ért egy három éve tartó titkos per

|

Mindenki meglepetésére kiderült, hogy a Hello Games három éve jogi vitában állt egy brit telefonos vállalattal. Most lett vége az ügynek.

Hirdetés

A No Man's Sky fejlesztője, Sean Murrey tudatta velünk, hogy immáron biztonságban van a játék neve. Senki sem tudta, de egy brit telefonos cég perelte a Hello Gamest, és majdnem meg kellett változtatniuk a No Man's Sky címét.

Létezik a Sky nevű vállalat, akiknek nem tetszett, hogy a Hello Games nevében ott van a Sky. Szerencsénkre a srácok nem adták fel a küzdelmet, és három év után kiharcolták a jogot a cím megtartására.

"Végre sikerült megegyeznünk a Sky embereivel. Hívhatjuk a játékunkat No Man's Sky-nak. Vége 3 évnyi titkos, értelmetlen jogi vitának."

Murrey szerint a kicsit abszurd jogi vita elég rizikós volt számukra, de aztán elviccelte azzal, hogy "valószínűleg a Skynet is hasonló okokból maradhatott el".

A No Man's Sky (néhány hetes késés miatt) augusztus 10-én érkezik PC-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)