Hirdetés

No Man's Sky - a Steam nem adja vissza a pénzed, ha 2 óránál többet játszottál

|

A neten keringő infók szerint a szokásos refund szabályoktól eltekintve három nagy üzlet is visszaadja azok pénzét, akik jelzik, hogy komoly gondjaik vannak a játékkal. A Valve cáfol.

Hirdetés

A Steamen az a szabály, hogy ha 2 óránál kevesebbet játszottál és a vásárlást követően 14 napon belül visszatérítést kérsz, akkor azonnal visszaküldik a pénzedet, kérdések nélkül. Ezt átlépve csak nagyon ritkán kapják vissza a pénzüket a játékosok.

Néhányan azt állítják, hogy amennyiben komoly indokaink vannak, lehet, hogy visszakapjuk a pénzünket a Valve-től. A Redditen többen voltak, akik állításuk szerint 8 vagy akár 13 óra játék után is visszatérítést kaptak. Beszámolók szerint hasonlóan jár el a Sony és az Amazon is, akik digitálisan terjesztették a játékot.

A Sony esetében sokan tartottak attól, hogy a visszatérítés után az üzlet eltiltja majd őket a játéktól, ami azt jelentené, hogy később, mondjuk nyomott áron sem tudják majd újra megvenni a programot (mondjuk akkor, amikor már lesz benne érdemi tartalom), de a jelek szerint ez nem következett be.

A játék Steam oldalán szerepel egy közlemény, miszerint nem változtak a visszatérítés szabályai, nem tesznek kivételt. A No Man's Sky esetében hivatalosan nincs különleges elbírálás, de a csalódottságukban visszatérítést követelő és azt megkapó játékosok mást mondanak.

Vajon mi az a játékkal töltött idő, ami után még korrekt dolog visszakérni a pénzt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)