Hirdetés

No Man's Sky - a srác, aki körbejárt egy bolygót

|

A St3amb0t nevű kalandor egy napon leszállt a Dudenbeaumodeme nevű bolygóra, és miután maga mögött hagyta a hajóját, úgy döntött, hogy bejárja az egészet.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a hős felfedező elindult, hogy körbejárja a No Man's Sky egyik bolygóját. Ahogy láttuk, erre volt már próbálkozás korábban, de ez az emberünk megtette a teljes távot, és 40-45 órával a földetérés után visszatalált hajójához.

A srác az utolsó egy órát streamelte is, az utolsó percekben 130-an szurkoltak neki. Az alkalmat persze felvette videóra és fel is töltötte YouTube-ra, ahol már 4700 megtekintésnél jár a felvétel.

St3amb0t PlayStation 4-en játszott, tehát nem használt csalásokat, modokat, viszont gazadagon nyomogatta az ütés+jetpack trükköt.

Nem lennénk meglepődve, ha az /r/NoMansSkyTheGame közössége a következő napokban felhagyna a galaxis közepének keresgélésével, és inkább a Dudenbeaumodeme felé venné az irányt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)