Hirdetés

No Man's Sky - galaxis útikalauz kezdő pilótáknak

|

Egy nagy trailer foglalja össze a sci-fi csodajáték négy legfontosabb részét. Aki lemaradt az eddigi videókról most pótolhatja.

Hirdetés

A No Man's Sky négy legfontosabb része a felfedezés, a harc, a kereskedelem és a túlélés. Ezekről mind volt 1-1 trailer, de most érkezett egy, ami mindet összefoglalja egy guide formájában. Ez az utolsó nagy felkészítő a jövő heti megjelenés előtt (most lehet sűrűn imádkozni, hogy ne jelentsenek be még egy késést a poén kedvéért).

A Hello Games elvileg már befejezte a játékot, és augusztus 10-én már be meg is érkezik PlayStation 4-re. Sajnos a PC-s kalandoroknak még 12-ig várniuk kell egy utolsó pillanatban bekövetkezett késleltetés miatt, de ennyit talán már ki tudunk várni.

A No Man's Sky hatalmas játéktere tele lesz kalandokkal, és mi már készülünk, hogy beutazzuk a több milliárd csillagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)