Hirdetés

A Nordic Games-nél a Desperados és a Silver

|

Klasszikusok térhetnek vissza, köszönhetően annak, hogy a Nordic Games nyitogatja a pénztárcát.

Hirdetés

A Nordic Games nem elégszik meg a THQ-tól zsákmányolt címekkel, még az Atari sorozataiból is bevásárolt. Ezúttal a Silver és a Desperados került hozzájuk, nem is szeretnének sokáig ülni a két klasszikus címen.

Már régóta tudni, hogy az Atari komoly anyagi gondokkal küzd. Múlt hónapban kezdték tervezni, hogy aukcióra bocsájtják a sorozataikat, mivel a teljes termékpalettára nem találtak vevőt. A cél, hogy összeszedjenek 22 millió dollárt, és megmeneküljenek a csődtől. A Nordic Games talán nem az a fényes páncélú megmentő, de most nem lehetett alkudozni, kellett a pénz.

A Desperadosra biztosan sokan emlékeztek: lopakodni, gondolkodni, taktikázni kellett a vadnyugaton és egy rossz döntés könnyedén véget vethetett egy órák óta tartó küldetésnek. A műfaj szerelmesei mind ismerték, ellenben a Silver már nem volt ennyire népszerű. A történet szerint egy David  nevű harcost irányítottunk, aki felesége megmentésére indult. Az akció-szerepjáték 1999-ben jelent meg PC-re, Mac-re és Sega Dreamcastre (szép emlékek).

Hogy mi lesz a két cím sorsa, az ezekben a pillanatokban dől el. A Nordic Games a hivatalos fórumukon indított beszélgetést a játékokról, hogy a rajongókkal együtt tervezgethessék az IP-k jövőjét. Ha titeket is érdekelnek az említett sorozatok, erre találjátok a fórumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)