Hirdetés

Megjelent az Nvidia új konzolja, a Shield

|

Befutott az Nvidia 4K-t is támogató masinája, a Shield, amellyel megpróbál beszállni a nappalinkért vívott harcba.

Hirdetés

Ha emlékeztek még a részletes bemutatónkra, a Shield egy olyan set-top box és konzol hibrid, amely az Nvidia Tegra X1 erejét és az Android rendszerét vegyíti a Google TV lehetőségeivel, így röviden összefoglalva támogatja a 4K-s tartalmakat, képes streamelni őket az Nvidiás PC-kre 1080p felbontásban és 60 fps-sel, valamint támogatja a cég játék-streaming szolgáltatásának továbbfejlesztését, a Gridet is (itt többet is olvashattok róla).

Bár az Nvidia Shield képes önállóan is futtatni játékokat és a teljes Google Play gyűjteményünket futtathatjuk rajta, az eszköz lényegét mégiscsak a felhő alapú Grid adja majd, amely legalább ötven régebbi játék optimalizált portját tartalmazza induláskor (köztük van a Broken Age és a Half-Life: Episode One), valamint olyan új játékokkal is szoros barátságot ápol a szolgáltatás, mint a The Witcher 3: Wild Hunt, a Grand Theft Auto V és a Batman: Arkham Knight. 

A hivatalos honlapon minden részletet, így a specifikációt, a doboz tartalmát és a telepített appokat is ellenőrizhetitek.

Ami az árat illeti, a 16 GB-os belső tárhellyel rendelkező Nvidia Shieldet 200 dollárért (~56200 forintért) vesztegetik, míg az 500 GB-osért már 300 dollárt (~84000 forintot) kell fizetniük az érdeklődőknek.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)