Hirdetés

Itt az Nvidia legújabb kártyája, a GTX 980 Ti

|

Az Nvidia bemutatta legújabb kártyáját, a GTX 980 Ti-t. Ez is egy szörnyeteg, de könnyebben szelídíthetőnek tűnik.

Hirdetés

Az Nvidia a brutális GTX Titan X és a 970 körülötti botrány után egy újabb kártyával támad: jön a GTX 980 Ti.

Az Nvidia Ázsia legnagyobb IT-rendezvényén, a Cumputexen mutatta be a világnak legújabb videokártyáját, a GTX 980 Ti-t. A GTX Titan X és a mezítlábas GTX 980 közé belőtt kártya, az utóbbinál szignifikánsan erősebb, viszont lényegesen barátibb az ára, mint a 12 gigás szörnyetegnek.

Az Nvidia GTX 980 Ti 6 giga VRAM-mal támad és előreláthatólag 650 dollárba fog kerülni, ami 180 ezer jó magyar forintnak felel meg. Az Nvidia új kártyája már most elérhető, legalábbis a cég állítása szerint nem sokkal a bejelentés után már meg is érkezik a viszonteladókhoz. A 980 Ti érkezésével természetesen egy kicsit leesik majd a 980 ára, feltehetően körülbelül 50 dollár lesz majd a differencia.

Hamarosan érkezik az Nvidia GTX 980 Ti tesztünk is, de addig is mondjátok el, nektek hogy tetszik az új kártya? Gondolkodtatok mostanában gépépítésben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)