Hirdetés

Nyerj e-book olvasót és Ad Astra e-könyveket egy egész életre!

|

Szereted a sci-fi-t, de nem szereted, ha cipelni kell a könyveket? Játssz velünk, és most nyerhetsz egy Kindle e-book olvasót, az Ad Astra összes eddigi és jövőben megjelenő könyvével együtt.

Hirdetés

A GameStar és az Ad Astra közös nyereményjátékában a sci-fi irodalom legjobb műveit nyerhetitek meg, a legszerencsésebb gyakorlatilag zsebre is vághatja a könyvespolcát.

Az Ad Astra megalapításakor zászlajára tűzte a minőségi kortárs fantasztikus irodalom terjesztését, így nem hagynak ki egy lehetőséget sem, hogy kedvezzenek az erre éhes olvasóknak. A feladat pofonegyszerű: mától fogva minden nap (csütörtökön egész nap még az első kérdés lesz fent) egy új kérdés kerül ki az Ad Astra Facebookos alkalmazásában, amire, ha sikerül helyes választ adni, akkor egy Ad Astra által kiadott könyv és egy GameStar magazin lehet a jutalmatok.



A nevezéshez csak egy Facebook hozzáférésre van szükség, na meg egy aprócska lájkra az Ad Astra oldalán, és ezután már csak a kérdésekre kell válaszolni. Ha helyes a válasz, és a szerencse is kegyes, akkor lesz mit olvasni az év hátralévő részében, sőt akár tovább is. Az egyhetes esemény végén a legtöbb helyes választ adó, legszerencsésebb játékos ugyanis megnyerheti a fődíjat is, egy Kindle e-book olvasót, amelyet az Ad Astra még fel is tölt  tartalommal. Nem vicc, gyakorlatilag egy életre szóló Ad Astra előfizetést kap a fődíj nyertese, vagyis a kiadó által eddig megjelentetett és a jövőben megjelenésre kerülő elektronikus kiadványokat is magáénak tudhatja az egyébként sem akármilyen e-book olvasó nyeremény mellett. Ezért már megéri néhány kérdésre válaszolni, nem igaz?

UPDATEHa csak később kapcsolódnátok be a játékba, akkor sincs semmi gond, minden napi kérdés megválaszolásával bekerültök a kalapba! Jövő hét szerda estig tehát induljatok a zseniális nyereményért, érdemes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)