Hirdetés

Oculus Rift - még mindig csak néhányan kapták meg

|

Már annak is két hónapot kell várnia az előrendelt Oculus Rift érkezésére, aki percekkel az előrendelés kezdete után fizette ki az eszközt.

Hirdetés

Nem a zökkenőmentes indulás miatt fogunk emlékezni az új VR-korszak kezdetére. Problémák vannak a HTC Vive-val és az Oculus Rifttel is, és ugyan mindkét eszközt március végén kellett volna megkapnia a leggyorsabb előrendelőknek, ilyen-olyan problémák miatt sem a HTC, sem az Oculus nem tudja teljesíteni a rendeléseket.

Utóbbi korábban azt nyilatkozta, hogy a készülék egy tartozékából hiány van, ez áll a késés hátterében. Most viszont a legújabb fejlemény, hogy mind a kickstarteres támogatók, mind az előrendelők hónapokat várhatnak még, pedig előbbiek számára külön készlet volt allokálva. Jeff Cannata színész arról számolt be, hogy ugyan 12 perccel az előrendelés kezdete után adta le rendelését, számára a becsült érkezési idő május 16-26. Akiknek áprilisra ígérték a szállítást, azok zömmel leghamarabb júniusban kaphatják meg. Az Oculus nem mondott semmit azon kívül, hogy bejelentette, a kickstartereseknek mostantól határozatlan ideig kell várniuk.

Szóval az Oculus Rift meg is jelent, meg nem is. Aki most rendel, leghamarabb augusztusban kapja meg, de még az is lehet, hogy a PlayStation VR előbb piacra kerül, mint hogy mindenki, aki hamar akart Oculushoz jutni, megtehesse.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)