Hirdetés

Oculus Rift - csak 20 országban lesz elérhető a megjelenéskor

|

Ahogy az várható volt, az Oculus Rift első példányaiból nem mindenki kaphat. Itt az első körös országok listája.

Hirdetés

Ma este 5-kor indul az Oculus Rift előrendelése, úgyhogy már csak pár óra, és megtudjuk az árat, meg talán a megjelenési dátumot is.

Ezzel viszont még nem megyünk sokra, ugyanis arra, hogy Magyarországról vásárolhassuk meg az eszközt, még így is, úgy is sokat kell várnunk. Tegnap frissült a hivatalos támogatási oldal, és az egyik új bejegyzésben felsorolták azt a húsz országot, ahonnan az Oculus Riftet elő lehet rendelni. Ezek a következők:

- Ausztrália
- Belgium
- Dánia
- Egyesült Államok
- Egyesült Királyság
- Finnország
- Franciaország
- Hollandia
- Izland
- Írország
- Japán
- Kanada
- Lengyelország
- Németország
- Norvégia
- Olaszország
- Spanyolország
- Svédország
- Tajvan
- Új-Zéland

Bár azt ígérik, a listát fokozatosan bővítik, egyelőre nem tudjuk, mely országok csatlakoznak legközelebb, és mikor. Várjuk a sorunkat, addig is nézzétek meg, kik juthatnak hozzá ingyen, és milyen a minimum gépigénye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)