Hirdetés

Oculus Rift - itt az ár és a megjelenési dátum

|

Kiderült végre, mennyibe kerül az Oculus Rift, ahogy az is, mit tartalmaz pontosan az alapcsomag. Drágább, mint vártuk.

Hirdetés

A világ húsz országából ma délután öt óra óta előrendelhető az Oculus Rift. Ahogy várható volt, az Oculus ezzel együtt választ adott a legnagyobb kérdésekre is. 

Az alapcsomag, melyben egy Oculus Rift headset, egy szenzor, egy Oculus Remote, kábelek, egy Xbox One kontroller, az EVE: Valkyrie és a Lucky's Tale egy példánya található, az Egyesült Államokban 599 dollárba, átszámolva közel 173 ezer forintba kerül. Ebben nincs benne a szállítás és a különböző adók, Európában 700 eurónál (222 ezer forintnál) is többet kell fizetni érte. Jelenleg minden vásárló csak egyet kérhet. Az első csomagokat március 28-án fogják elküldeni, de néhány viszonteladónál áprilistól személyesen is megvásárolható lesz.

Februártól lehet Oculus Ready PC-t és Riftet is tartalmazó csomagokat venni, a kiinduló ár 1499 dollár.

Ahogy bármi egyebet megtudunk, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)