Hirdetés

Oculus Rift - a gyártó miatt késik, a cég kárpótol

|

A legtöbb Oculus Rift előrendelőnek már a múlt héten meg kellett volna kapnia saját példányát, de ez nem történt meg. Az Oculus végre magyarázattal szolgált.

Hirdetés

Hiába a még a tehetősebb országok lakói szerint is magas ár, az Oculus Riftre rengetegen már jó előre befizettek. A leggyorsabbaknak március 28-án kellett volna megkapnia az eszközt, de sokakhoz a mai napig nem érkezett meg, és minden lehetséges módon érdeklődnek, mi a helyzet.

Palmer Luckey csak annyit mondott, hogy küldik, ahogy lehet, és az ügyfélszolgálat sem tudott ennél konkrétabb infóval szolgálni senkinek. Végül ma körbeküldtek egy e-mailt, amiben közölték, hogy egy bizonyos komponensből hiány van a gyárban, ahol a Riftet összerakják, ezért csúszik minden. Várhatóan április 12-én mindenki a kezében tarthatja, aki az elsők között rendelt, a többiek pedig utána szép sorban. Aki ma adja le rendelését, leghamarabb júliusban juthat hozzá. A szállítási díjat viszont teljes egészében eltörölték a már beérkezett rendeléseknél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)