Hirdetés

Olcsóbb lesz az Assassin's Creed Mirage, mint a legtöbb mai játék

|

A hétvégi bejelentéssel együtt az előrendelés is elindult, ennek köszönhetően pedig már a Mirage árát is ismerjük.

Hirdetés

A konzolgeneráció-váltással együtt megérkeztek a 70 eurós árcímkék. Az ipar nagyjai már emelt árakon kínálják a legjobb játékaikat, így például, hogy csak egyet említsünk, a God of War Ragnarök is 70 euróba, azaz 27 490 forintba fog kerülni.

Amikor bejelentették az Assassin's Creed Mirage-t, ennél a játéknál is 70 eurós címkére számítottunk, még úgy is, hogy könnyedebb lélegzetvételű lesz, mint a Valhalla vagy az Odyssey volt. Nem sokkal később viszont kiderült, hogy a PC-s változat mindössze 49,99 euróba, jelenlegi árfolyamon kevesebb mint 20 ezer forintba kerül.

Hirdetés

A pontos, forintosított árakat még nem ismerjük, de az euró árazásnak köszönhetően azt már tudjuk, hogy az előrendelés vagy a későbbi vásárlás így sem fogja nagyon megterhelni a költségvetésünket.

A Ubisoft a bejelentés után elmondta, hogy a nagy, nyílt kalandozás és a folyamatos frissítések helyett egy koncentráltabb, 15-20 órás élményre számíthatunk. Érthető hát, hogy a kiadó egy picit óvatosabban bánt a vételár megállapításakor.

Az Assassin's Creed Mirage Deluxe Editionje is egyébként csak 60 euróig megy fel, az extra pénzért cserébe pedig kapunk egy extra szerelést és más skineket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)