Hirdetés

Rajongók modernizálják a klasszikus stratégiákat

|

Egy rajongói megoldással olyan legendás RTS-eket játszhatunk újra maximális élménnyel a modern rendszereken, mint a Dune 2000 és a Command & Conquer.

Hirdetés

Ismerjétek meg az OpenRA-t, egy nyílt forráskódú projektet, amelynek legfőbb célja, hogy "újjáépítse és modernizálja" a Westwood nagyszerű stratégiáit PC-n, majd ingyenesen letölthetővé tegye az új motorral ellátott remake-et a játékosok számára. 

Az új "belső" lehetővé teszi, hogy ezeket a klasszikusokat natívan futtassuk a modern operációs rendszereken, magas felbontás mellett. A modernizálásba beletartozik a feljavított/korszerűsített multiplayer, valamint olyan további fejlesztések is, mint a jobb és bal klikk közötti választás, a felújított oldalsáv, a streamelésre való felkészítés, az egységek tapasztalatszerzése harc közben, a "fog of war" és a civil épületek elfoglalása. 

A projekt sokévnyi fejlesztés után jelenleg három játékot támogat, az eredeti Command & Conquer-t, a Red Alertet és a Dune 2000-et, de a csapat (mintegy 50 fejlesztő) már dolgozik azon, hogy a Westwood második generációs címei (köztük a Tiberian Sun) is megkapják a kellő gondoskodást. Az OpenRA-t ide kattintva tölthetitek le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)