Hirdetés

Óriások csatája: támad a Microsoft

|

Nyilván nem új egyik olvasónknak sem, hogy a Microsoft, a Google és a Yahoo folyamatosan egymást túllicitálva próbálnak minket elkényeztetni. Ezúttal a Picipuha turbózza fel a Hotmail webalapú e-mail szolgáltatását.

Hirdetés

A Yahoo végtelen tárhelyére azért nem sikerült ráígérni a tisztelt uraknak, de a Gmail 2.8 GB-jára alaposan ráver az – ingyenes – 5 GB-os tárhely. A növekedést az elkövetkezendő hetekben folyamatosan érzékelhetik a felhasználók, néhány más funkció megjelenésével karöltve. Az adathalász, avagy phishing leveleket mostantól egyetlen kattintással jelezhetjük, gyorsítanak az oldal működésén és néhány különleges karakterkészletet helyesebben fog megjeleníteni. Emellett kikapcsolható lesz a „Today” nevezetű fícsör, ami az MSN oldalon megjelenő híreket mutatja bejelentkezéskor.
A fizetős szolgáltatásokról dióhéjban annyit, hogy a Gmail 2.8 GB-jához egy Picasa-kompatibilis 6 GB-os bővítést vásárolhatunk 20 dollárért egy évre, a Microsoft pedig évi 15$ fejében megduplázza a postafiók méretét, amit az ingyenes változattal ellentétben nem csak más Hotmail fiókokkal működik együtt automatikus továbbküldés esetén, hanem minden mással.


wlhlogo.png

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)