Hirdetés

Megjött az Origin következő ingyenes játéka

|

Nem csak a Ubisoft osztogatja mostanság a játékait ingyen, az EA On the House promóciója továbbra is tart. Egy újabb fantasztikus játékot zsebelhetünk be.

Hirdetés

Rég nem változott az On the House kínálata, de már azzal is bőven beérjük, amennyi játékot kaptunk eddig. Ráadásul az utóbbi hónapokban a Battlefield 4 és a Hardline DLC-it osztogatta az EA, talán ezért is nem törődött a kínálat frissítésével.

Mától viszont egy új játék várja a nosztalgiázni vágyókat, mely nem más, mint az 1997-es Dungeon Keeper. Akinek nem rémlik, ebben egy dungeont kell építenünk és menedzselnünk, miközben próbáljuk megakadályozni, hogy a hősök elrabolják a kincseinket, lemészárolják csatlósainkat és minket. Átérezhetjük, mit élnek meg a "gonoszok" egy izometrikus szerepjátékban.

A maga idejében nagyon jó értékeléseket kapott, és habár kissé koros, még mindig fantasztikus. Letöltéshez az Origin oldalára fáradjatok, a játékot a Free Games menüpontban találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)