Hirdetés

Osiris - Az Assassin's Creed alkotóinak új címe?

|

A tavalyi E3-on már felbukkant egy titokzatos kép, amit sokan akkor a Prince of Persia rebootjához kötöttek, ám több köze lehet az Osiris kódnéven futó projekthez.

Hirdetés

A 2012-es E3 kapcsán úgy számoltunk be róla a lehető legnagyobb óvatossággal, mint a Prince of Persia következő epizódjának első képkocája, amit a rendezvényen annak rendje és módja szerint lelepleznek, de erre nem került sor és megválaszolatlan maradt a kérdés - legalábbis a pletykák alapján mostanáig.

Most a rengeteg pletykáért felelős NeoGAF fórum egyik névtelenségbe burkolózó felhasználója szellőztetett meg egy információt, miszerint az Assassin's Creed szériáért felelős Ubisoft Motnreal Osiris kódnéven hegeszt egy új játékot, ami az ókori Egyiptomban játszódhat. Hogy az anonymous úriember nem a levegőbe beszélt, azt egy sokat mondó videóval kívánta bizonyítani, amely egy bizonyos Mark Kilian nevű fejlesztőtől származik. A felvételeken az Osiris kódnévre hallgató projekt elevenedik meg előttünk, illetve annak motion-capture munkálatai:

A vélemények megoszlanak arról, hogy egy vadonatúj Prince of Persia készül a háttérben vagy egy teljesen önálló IP-t kapunk Osiris néven, de többen vannak olyanok, akik utóbbira voksolnak, főleg ha figyelembe vesszük az Ubisoft Montreal vezetőjének ma reggeli szavait, miszerint egy időre szüneteltetik a Prince of Persia szériát (az utolsó kiadott rész a 2010-es The Forgotten Sands). Ennek fejében türelmetlenül várjuk az Osiris hivatalos bejelentését!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)