Hirdetés

Outbreak - szeretnél egy retro, felülnézetes Resident Evil játékot?

|

A zombi-apokalipszis felülről sem néz ki sokkal barátságosabbnak, mint bármilyen más nézetben. Totális Resident Evil koppintás egy új nézetből, retro köntösben? Részünkről jöhet.

Hirdetés

Az Outbreak egy négy fős társasággal is játszható coop horror-akció-túlélőjáték, ami 100% retro hangulattal dobja fel a zombi gyilkolás már-már unalomig ismert metódusait. Hogy ez játék közben hogyan működik azt a lenti videókban láthatjátok.

Először jöjjön a trailer, amelyben kiemelik a főbb elemeit az amúgy meglehetősen klasszikus Resident Evilre hajazó élménynek:

A játék első 10 percét végignézhetitek, és ha megtetszett, akkor már nem kell sokat várnotok a folytatásig.

Az Outbreak PC-re január 17-én jelenik meg, a későbbiekben pedig konzolokra is elérhető lesz cross-platform többjátékos mód támogatással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)