Hirdetés

Outcast: Second Contact - mégis jön a remake

|

Korábban volt már egy kísérlet arra, hogy HD-feldolgozást kapjon az 1999-es Outcast, azonban a közösségi kalapozás megbukott. Most viszont elhárultak az akadályok egy remake előtt.

Hirdetés

Akik már a kilencvenes években is játszottak, azok bizonyára jól emlékeznek az 1999-es Outcastre, amely legfőképpen a remek grafikájával és élvezetes játékmenetével hívta fel magára a figyelmet, elvégre ez volt az egyik első nyílt világú cím.

Két évvel ezelőtt már próbálkoztak azzal, hogy elkészítik az Outcast HD-feldolgozását, ám a Kickstarter-kampány finoman szólva sem hozta a várt eredményt. Szerencsére ezúttal semmi sem hiúsíthatja meg a remake megvalósulását, mivel a kiadással foglalkozó Bigben Interactive bejelentette, hogy az Appeallel kötött szerződésük értelmében felújított változatot kap az Outcast, méghozzá Outcast - Second Contact címmel. 

További információink egyelőre nincsenek a projektről, de az eredeti játékot is fejlesztő stúdió egy 2017-es premiert tűzött ki célnak maga elé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)