Hirdetés

Outlast 2 - megjelent a demó, töltsétek hamar!

|

A teljes játékra ugyan 2017-ig várni kell, de a Red Barrels nagy sikerű horrorjának folytatása egy demó formájában mától bárki számára kipróbálható.

Hirdetés

A jövő év egyik legjobban várt horrorjátéka az Outlast 2, ami az előző részhez képest egy kicsit más lesz. Új helyszínre megyünk, új karaktereket ismerünk meg, lesz benne egy kis sátánizmus, illetve némi kukoricaföldeken barangolás.

A történet középpontjában Blake Langermann operatőr áll, aki feleségével nyomozgat, most épp egy terhes nő lehetetlennek tűnő meggyilkolása után. Utuk az arizonai sivatagba vezet, ahol mindenféle borzalmakkal találkoznak.

A fejlesztő Red Barrels egy titokzatos képet tett közzé szeptember végén, ami valami októberi meglepetésre utalt. Úgy látszik, a demó volt az, mely már tölthető PlayStation 4-re, és várhatóan órákon belül elérhetővé válik PC-re és Xbox One-ra is. Figyeljétek a Steamet és az Xbox Store-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)