Hirdetés

Outlast 2 - új helyszín, új karakterek, még több szenvedés

|

A hangulat a régi marad, viszont sok újítással jön az Outlast 2, melynek első ízelítőjét ma adta ki a Red Barrels.

Hirdetés

Az Outlast az utóbbi évek egyik legsikeresebb horrorjátéka lett, egyértelmű volt, hogy készül folytatás.

Az Outlast 2 jövő ősszel jelenik meg, egyelőre nem tudni, milyen platformokra. A játék "az emberi elmével és annak sötét titkaival" foglalkozik. "Nincs olyan konfliktus, ami csupán kétoldalú. Ahogy a köd elszáll, a győztesek döntik el, kinek volt igaza és ki tévedett. Ki a jó és ki a gonosz. Az emberi természet az erőszak és a morális romlottság felé visz minket, amihez az isteni inspirációval és az eljövendő paradicsom ígérete segít hozzá minket. A rettegés az elkeseredettségből és a vak hitből ered. Az Outlast 2 próbára teszi a hitet, egy olyan helyre viszi a játékosokat, ahol az őrület az egyetlen észszerű tett." - állt a sajtóközleményben. Ezen kívül bejelentették, hogy az új helyszínen új karakterekkel találkozunk, és visszatér több, az Outlast védjegyének számító funkció, így az éjjellátó kamera is. A Red Barrels társalapítója, David Chateauneuf szenvedést ígér a játékosoknak. Nézzétek meg a videót, a keresztből és a fent leírtakból ítélve a vallásnak fontos szerepe lehet majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)