Hirdetés

Overland - még nincs kész, de már megjelent a gyönyörű túlélőjáték

|

Az Overland készítői eddig szigorúan korlátozták, hányan vehetik meg a játék korai hozzáférésű változatát, de ezt mostantól feloldják és bárki megpróbálkozhat a túléléssel.

Hirdetés

Már társasjáték formájában is megpróbálhatunk túlélni egy elég veszélyes utazást az Egyesült Államok tájain, de az egyik új, hasonló tematikájú videojátékra is érdemes odafigyelni. Az Overlandről pedig mostantól nem csak olvashatunk és videókat nézhetünk meg, hanem meg is vásárolhatjuk.

Az E3 alatt bemutatott, rendkívül szép és letisztult látványvilággal bíró Overland ugyanis végre nem csak korlátozott mennyiségben kerül eladásra, hanem a félkész változatot (ami a megjelenéskor egy nagy frissítést is kapott) már bárki beszerezheti a készítők honlapjáról, vagy az Itch.io-ról. A körökre osztott szerepjátékban egyébként különböző szörnyektől kell magunkat megvédenünk, miközben próbálunk eljutni a katasztrófa központjához.

Az egyes megállók során pedig nem csak az ellenfelekkel kell szembenéznünk, hanem közöttük menedzselnünk kell a világvégét elhozó események központjához vezető túrához szükséges erőforrásainkat is. A készítők egyébként az ígérik, hogy a pályák nehézsége miatt valószínűleg gyakran kell majd nehéz döntéseket meghoznunk, például feláldoznunk egy-egy csapattagunkat. Csak könyörgöm, ne a kutyákat hagyjátok hátra!

Ti kipróbáljátok már most az Overlandet, vagy inkább megvárjátok a teljes megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)